Koene in zuid amerika

Ticket naar de zon??? (02/02 - 09/02)

Beste iedereen!

Inmiddels zijn onze plannen toch wat gewijzigd, heel wat eigenlijk...

Met fietsen op de bus naar Buenos Aires was net iets te moeilijk.. de buschauffeurs zijn daar niet echt fan van! Een koerswijziging was nodig en we strandden in Esquel, een goei 1000 km boven Ushuaia. In de bus worden we bijna gebraden door de zon, leve ons ticket naar de zon!! Maar het niño-jaar blijft Zuid-Amerika treffen! De locals begrijpen er ook niets van! Wind, regen, wolken, maaaar gelukkig op tijd en stond een warme zonnestraal! Het verschil met het zuiden is toch te merken en het zal alleen maar beter worden!

We rijden door Nationaal Park Los Alerces, heerlijk weer die bergen, de kleuren van de meren, ...

Per toeval horen we van een groot Asado-festival in Cholila, we waren dit bijna voorbijgereden!! Godzijdank dat we dit mochten meemaken! 400 schapen en 65 koeien werden geschonken om te BBQ-en, oftwel asado-en, .... nooit eerder gezien en overrrrrrheeerrrrrrrlijk!!!!! Gezellig, muziek en wat een locatie ....

Verder fietsen we naar het hippie-dorp El Bolson. Heel zweverig en hoog Sfinks-gehalte, maar heel aangename sfeer en .... zon!

Wat betreft onze planwijziging:

De beslissing is gevallen... Onze relatie draaide jammerlijk niet uit zoals we zelf gewild hadden, maar we hebben de tijd samen toch heel goed doorgebracht! Toch gaan we binnenkort onze eigen weg. We zullen elkaar nog geregeld proberen te ontmoeten en we volgen waarschijnlijk ongeveer dezelfde route, maar ieder op zijn/haar eigen tempo. Wat onze blog betreft: een oplossing volgt nog, waarschijnlijk zullen we ook dit scheiden. Wanneer precies? Geen idee, maar zeker niet morgen! We bereiden alles deftig voor!

Dikke knuffel!

Cohen y Lotz

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!